25 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

  • Το πλέον πρόσφατο παράδειγμα αυθαίρετης και εκδικητικής συμπεριφοράς του εν λόγω καθηγητή έγινε στη χθεσινή άτυπη εξέταση του μαθήματος Μηχανική των Υλικών όπου παρά την αντίθετη απόφαση της Συγκλήτου και του τμήματος μας για διεξαγωγή της επί πτυχίω εξεταστικής για όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτου του πόσα μαθήματα χρωστάνε, εκείνος μαζί με άλλους 2 καθηγητές αποφάσισαν με το έτσι θέλω να ορίσουν όριο μαθημάτων για να μπορεί να δώσει κανείς μάθημα (ακόμα και η ανακοίνωση του Υπουργείου λέει πλέον ότι δεν τίθεται όριο μαθημάτων) . Αποτέλεσμα αυτού ήταν να απαγορέψει σε αρκετούς φοιτητές να εξεταστούν! Μάλιστα η συμπεριφορά του αυτή έφτασε σε παροξυσμό εκβιάζοντας επί της ουσίας και τους φοιτητές που πληρούσαν τα όρια που αυτός έθεσε, ότι θα ακύρωνε και την δικιά τους εξέταση αν δεν αποχωρούσαν από την εξέταση οι υπόλοιποι φοιτητές. Μέγας παιδαγωγός και άνθρωπος του πνεύματος! Η στάση αυτή πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο των φοιτητών και μέσα από κινητοποιήσεις να επιβάλλουν τα αυτονόητα δικαιώματα τους.

  • Η στάση του αυτή βέβαια δεν πέφτει από τον ουρανό, χρόνια τώρα έχει μια ιδιαίτερα αυταρχική συμπεριφορά ειδικά προς τις δυνάμεις του κινήματος. Χαρακτηριστική ήταν η υπογραφή μαζί με άλλους καθηγητές κειμένου που χαρακτήριζε τις καταλήψεις παράνομες πράξεις και έπαιρνε επί της ουσίας θέση υπέρ του νόμου πλαίσιο ζητώντας να εφαρμοστεί ο νόμος και η τάξη. Βέβαια προφανώς όπως φάνηκε με το προηγούμενο παράδειγμα με την αντιπαραθετική απόφαση της συγκλήτου η επίκληση στην νομιμότητα είναι επιλεκτική και μόνο όταν τον συμφέρει

  • Ο κύριος Τριανταφύλλου επιδίδεται σε ένα ιδιαίτερο σπορ, μάλλον παιδιάστικο για έναν άνθρωπο της ηλικίας του. Επιχειρεί να μπαίνει με κάθε τρόπο στην σχολή όταν αυτή τελεί υπό κατάληψη ακόμα και όταν δεν έχει να κάνει κάποιο project για τις επιχειρήσεις, έτσι για το χόμπι. Μέχρι και ειδική πόρτα έφτιαξε στο εργαστήριο του μετά τις καταλήψεις του 2006 για να διευκολύνεται! Μάλιστα έχει ιδιαίτερα προσβλητική και χυδαία υβριστική συμπεριφορά προς τους φοιτητές που περιφρουρούν την κατάληψη κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε φοιτητής έχει παραβρεθεί σε κατάληψη.

  • Γενικά έχει μια τέτοια συμπεριφορά σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί "πρότυπο" του νέου τύπου καθηγητή που θέλει να επιβάλλει το νέο πανεπιστήμιο της αγοράς. Φιλικός προς τις επιχειρήσεις και διαφημιστής των εταιριών και της επιχειρηματικής λειτουργίας του πανεπιστημίου, υιοθετώντας και τις ανάλογες αγοραίες αξίες, και εχθρικός προς τους φοιτητές και ιδιαίτερα προς όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και κινητοποιούνται.

QUIZ : ποιος θα είναι ο επόμενος "άθλος" του κ.Τριανταφύλλου?

  • Θα είναι ο πρώτος καθηγητής που θα καλέσει την αστυνομία στο πανεπιστήμιο?

  • Θα καταδίδει (αφιλοκερδώς) φοιτητές στις αρχές για ύποπτη συμπεριφορά?

  • Θα δηλώσει υποψηφιότητα για το Συμβούλιο διοίκησης του νέου νόμου πλαίσιο, που πάει να στήσει η κυβέρνηση παρακάμπτοντας τις πανεπιστημιακές αρχές και ακόμα και τον ίδιο τον νόμο που ψήφισε?

  • Θα απαγορέψει γενικά σε όλους τους φοιτητές να δίνουν το μάθημα του γιατί είναι ανάξιοι ?


ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ