14 Οκτωβρίου 2013

ΧΑ ΚΑΙ ΔΑΠ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ

Στην Ελλάδα του 2013 ,χιλιάδες εργαζόμενοι στο χώρο της παιδείας, διεκδικούν με τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις το δικαίωμα στην εργασία,το δικαίωμα στην δωρεάν παιδεία και τη διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών λειτουργίας των σχολικών υποδομών,τα οποία η βάναυση και άδικη κυβερνητική πολιτική προσπαθεί να ισοπεδώσει.
Την ίδια στιγμή ο 34χρονος αντιφασίστας Π.Φύσσας δολοφονείται οργανωμένα από τη φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.Το έγκλημα αυτό,μετά τις συστηματικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών πάσης φύσεως,έρχεται να πείσει και τον πλέον δύσπιστο Έλληνα πολίτη για την πολιτική μίσους,διακρίσεως και ανομίας που προωθεί το συγκεκριμένο μόρφωμα.Όλα αυτά υπό την ανοχή της δικομματικής σήμερα και της πρόσφατης τρικομματικής κυβέρνησης, που συστηματικά υπέθαλπαν τις πράξεις της ΧΑ,χωρίς να τη καταγγέλλουν,φλερτάροντας πολιτικά και εξισώνοντάς την με την αριστερά.
Οι κυβερνητικές αυτές προθέσεις επιβεβαιώνονται μέχρι και σήμερα από τις δηλώσεις στελεχών, και είναι αδιαμφισβήτητες: όταν ο Π. Ψωμιάδης ( δεξιόςκαραγκιόζης) δήλωνε ότι η ΧΑ είναι αδελφή παράταξη με την ΝΔ.Όταν ο Β. Πολύδωρας (δεξιός πολιτικάντης)  ευθαρσώς υποστήριζε ότι η ΧΑ δεν είναι απειλή για τη δημοκρατία.Και ας μην ξεχνάμε ότι τα παραπάνω ειπώθηκαν από τους ιδεολογικούς κληρονόμους του δολοφόνου του Ν. Τεμπονέρα στις καταλήψεις του ‘91, Γ.Καλαμπόκα.
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω,η κυβέρνηση με μεγαλεπήβολες δηλώσεις επιπέδου, από τους λογοτέχνες του πολιτικού λόγου (Δένδιας,Σαμαράς,Κεδίκογλου) έρχεται να ‘καταδικάσει’ ένα καθεστώς τρομοκρατίας που εκκολάφθηκε  κάτω από τις προστατευτικές φτερούγες της (η προπαγάνδα στα καλύτερα της!) .
Το έργο της κυβερνητικής προπαγάνδας  δεν θα ήταν ολοκληρωμένο αν δεν είχε την παρουσία του στη φοιτητική κοινότητα ,το Πανεπιστήμιο. Η φοιτητική παράταξη της ΝΔ,η ΔΑΠ –ΝΔΦΚ, αναλαμβάνει το συστημικό της ρόλο :ψήφισε λευκό(ξεπερνώντας τον εαυτό της  για άλλη μια φορά) στη καταδίκη της δολοφονίας του Π.Φύσσα και της δολοφονικής επίθεσης εναντίον των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα από ΧΑγίτες.Με αυτό τον τρόπο βάζει πλάτες στις δράσεις τις ΧΑ προωθώντας την ανοχή και την απάθεια στο έγκλημα.Όμως η ανοχή είναι συνενοχή.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ,ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!